Subscribe Twitter

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

First HAUL Post & Review!

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό ξανά κοντά σας!!Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά από τα πραγματάκια που προμηθεύτηκα τον τελευταίο καιρό,με σκοπό να τα δοκιμάσω και να σας πω την γνώμη μου!Πάντα μου άρεσαν τέτοιου είδους post γι'αυτό και αποφάσισα μετά από αρκετό καιρό απουσίας (λόγω υποχρεώσεων) να κάνω και εγώ ένα!Ας ξεκινήσουμε!!!

Τα πραγματάκια τα οποία αγόρασα είναι τα ακόλουθα:
  • AMY'S Cosmetics Nail Art No20 (σε μωβ χρωματάκι)
  • AMY'S Cosmetics Nail Art No19 (σε γαλάζιο χρωματάκι)
  • Yolizul Fashion Nail Polish No 182 (σε φουξια - νεον χρωματάκι)
  • Essence Colour and go No125 Absolutely Blue  (σε απαλό γαλάζιο - λιλά χρωματάκι)
  • Essence Colour and go No122 Chic Reloaded (σε σκούρο ιριδίζον χρώματάκι)
  • Essence All Eyes On Me multi-effect mascara No1 Soft Black
  • Mineral Cosmetics Eye Pencil No5 (σε πετρόλ - οινοπνευματί χρωματάκι)
Και τώρα ας τα δούμε ένα ένα:
  • AMY'S Cosmetics Nail Art No19 (σε γαλάζιο χρωματάκι)

Ερωτεύτηκα το stand με όλα τα nail arts της συγκεκριμένης εταιρίας!Τεράστια ποικιλία,έντονα χρώματα εκ πρώτης όψεως,δεν ξέρεις ποιό να πρωτοδιαλέξεις!Ως προς την απόδοση μάλλον απογοητεύτηκα παρά ικανοποιήθηκα...Το περιεχόμενο ήταν πολύ υδατώδες,η ποσότητα του glitter κάθε φορά απειροελάχιστη έως χαμένη στο διάφανο μανό,και για να δείξει στο νύχι θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ,ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΕΡΙ και ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΡΩΣΕΙΣ!!Το πινελάκι θα το ήθελα λίγο πιο συμπαγές,για να απλώνει καλύτερα το προιόν και λίγο πιο κοντό.Θετικά μπορώ να βρω μόνο στη ποσότητα και στη ποικιλία των χρωμάτων!Μάλλον δεν θα τα ξαναπροτιμήσω...
  • AMY'S Cosmetics Nail Art No20 (σε μωβ χρωματάκι)

Τα ίδια με παραπάνω ισχύουν και εδώ...Αν και μπορώ να πω ότι εδώ υπήρχε καλύτερη απόδοση καθώς το χρωματάκι είναι λίγο πιο έντονο από το προηγούμενο (άλλωστε το μωβ είναι και το αγαπημένο μου χρωματάκι).

  • Yolizul Fashion Nail Polish No 182 (σε φουξια - νεον χρωματάκι) 

Αυτό το μάνο πραγματικά με εντυπωσίασε στο stand.Αν και έχω μεγάλη συλλογή από ροζ χρώματα ομολογώ πως αυτό μου τράβηξε την προσοχή καθώς είναι neon (το απόλυτο φετινό trend του καλοκαιριού).Είχε και σε άλλα χρωματάκια (κίτρινο,πράσινο),αλλά όντας παραπάνω καλοκαιρινά από αυτό,προτίμησα αυτό καθώς έχουμε ακόμα άνοιξη.Περιττό να σας πώ ότι μόλις το δοκίμασα και ειμαι κατενθουσιασμένη!
  1. Η απόδοση στο νύχι είναι η ίδια με αυτή του χρώματος στο μπουκαλάκι
  2. Αποτέλεσμα χρώματος με 1 μόνο πέρασμα (ουάου!)
  3. Γρήγορο στέγνωμα
Για μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στο χρώμα προτείνω 2 περάσματα,βάση και top coat!Πραγματικά αξίζει τον κόπο.Θα δοκιμάσω σίγουρα κι άλλα χρώματα!


  •  Mineral Cosmetics Eye Pencil No5 (σε πετρόλ - οινοπνευματί χρωματάκι)

Μ'αρέσει να πειραματίζομαι με μολύβια ματιών και να δημιουργώ ευφάνταστα looks  τον τελευταίο καιρό.Γιατί λοιπόν να μην πάρω κι ένα μολυβάκι;Είχε αρκετά stands με μολύβια ματιών αλλά προτίμησα αυτό της Mineral Cosmetics,καθώς έχω δοκιμάσει ήδη ένα μολυβάκι κι έμεινα πολύ ικανοποιημένη.Αυτό μου τράβηξε την προσοχή,το χρωματάκι είναι ότι πρέπει για άνοιξη.Σας έχω κάνει και swatch αν και φαίνεται πιο πολύ για πράσινο (φταίει ο φωτισμός).Στο φως της ημέρας έχει απόδοση πετρόλ.Τα μολύβια αυτά είναι ξύλινα,όχι μηχανικά και πολυ soft.Επίσης σε συνδιασμό με βαση για μάτια μπορεί να μείνει ανέπαφο για αρκετές ώρες.Ακόμα και μόνο του να φορεθεί αντέχει αρκετά πάντως.Μου φαίνεται πώς θα προτιμήσω κι άλλα παρόμοια μολυβάκια από την ίδια εταιρεία!

  •  Essence All Eyes On Me multi-effect mascara No1 Soft Black

Καιρός ήταν να δοκιμάσω και ένα mascara από την essence καθώς ακούω πολύ καλές κριτικές από παντου.Προτίμησα να αγοράσω το συγκεκριμένο mascara θέλοντας να τα δω ΟΛΑ.Το συγκεκριμένο προίον απ' ότι λέγεται δίνει πλούσιο όγκο,μήκος,καμπύλη,πάχος και διαχωρισμό μια μια τις βλεφαρίδες.Δοκιμάζοντας το δεν μπορώ να πω ότι είδα κάποια θεαματική αλλαγή στις βλεφαρίδες μου.Σαν να είχα φορέσει ένα απλό καθημερινό mascara που ίσα ίσα τονίζει λίγο τις βλεφαριδες.
Το βουρτσάκι είναι στροβυλώδες,και δεν μπορώ να πώ ότι με βόλεψε ιδιαίτερα...Ούτε το χρώμα είχε την ένταση που θα ήθελα.Απογοητεύτηκα...Δεν θα βγάλω γενικό συμπέρασμα,θα δοκιμάσω κι αλλα mascara,το συγκεκριμένο όμως δεν θα το ξαναπροτιμήσω...

  •  Essence Colour and go No125 Absolutely Blue  (σε απαλό γαλάζιο - λιλά χρωματάκι) & No122 Chic Reloaded (σε σκούρο ιριδίζον χρώματάκι)

Τα πρώτα μου μανό από την Essence!Έχοντας ακούσει τόσο καλά λόγια από άλλες κοπέλες για τα μάνο της συγκεκριμένης εταιρείας,θέλησα κι εγώ να τα δοκιμάσω.Αγόρασα αυτό το υπέροχο μπλε - λιλά χρωματάκι,που ομολογώ πως είχα βάλει από καιρό στο μάτι,και το σκούρο ιριδίζον χρωματάκι που αμέσως μου τράβηξε την προσοχή στο stand.Τα δοκίμασα προσφάτως και τα 2 και μπορώ να δηλώσω αρκετά ικανοποιημένη όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες.
  1. Και στα δύο η απόδοση του χρώματος στο νύχι ήταν ακριβώς εκείνη στο μπουκαλάκι
  2. Στο μπλέ - λιλά το χρώμα χρειάστηκε σε κάποια σημεία 2 στρώσεις (όντας ανοίχτο) ένω το σκούρο βγήκε με την πρώτη στρώση.
  3. Σχετικά γρήγορο στέγνωμα.
  4. Φαρδύ πινελάκι που καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια νυχιού και βολεύει στο άπλωμα του χρώματος.
Συμπέρασμα;Θα δοκιμάσω ΣΙΓΟΥΡΑ και άλλα χρώματα!

Αυτά τα καλά κοριτσάκια μου!Μείνετε συντονισμένες,ακολουθούν κι άλλα post λείαν συντόμως!!!
Σας φιλω!
Barbie

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...