Subscribe Twitter

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Body splashes mania!

Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει εμμονή με τα λεγόμενα body splashes!!Είναι ιδανικά για όσες προτιμούν τις διακριτικές μυρωδιές(χωρίς την βαριά αίσθηση του αρώματος),για το καλοκαίρι(καθώς πέρα από το άρωμα δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης και φρεσκάδας!).Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί μετά το μπάνιο,παρατείνοντας την αίσθηση της αναζωογόνησης,καθώς και (γιατί όχι;) λίγο πριν τον ύπνο για χαλάρωση!
Ως μόνιμη bargain junkie που ψάχνεται διαρκώς,έτυχε να πετύχω σε ένα μαγαζί τύπου euro shop στην Αιόλου μια σειρά με body splashes σε ποικιλία αρωμάτων!Mango Passion,Vanilla Lilac,Strawberry Champagne.......Όλα τους μυρίζουν τόσο ωραία!Από την Gina Τricot Beauty



Οι τιμές στους στο internet φτάνουν μέχρι και τα 4 ευρώ...Κι όμως με ένα ευρώ υπάρχουν και στην Ελλάδα!!!Παρόμοια body splashes διαθέτουν και εταιρείες όπως τα Body Shop και η Victoria Secret,αλλά και τα Hondos Center (μου διαφεύγουν οι εταιρείες που τα διαθέτουν).

Διατίθενται στα 125ml (αρκετή ποσότητα οφείλω να ομολογήσω!) και σύμφωνα  με την εταιρία δεν περιέχουν parabens,δεν προκαλούν αλλεργίες,ούτε έχουν δοκιμαστεί σε ζωάκια.

Από το άρωμα και μόνο έχω αγοράσει το Mango Passion (το πορτοκαλί) και το Vanilla Lilac (το μωβ ).Μπορώ να πω ότι μυρίζοντας τα και μόνο σου φτιάχνει το κέφι!!Όλα έχουν ανάλαφρο άρωμα,είναι ιδανικά για μετά το μπάνιο,που το δέρμα είναι καθαρό και κρατάει καλύτερα τις μυρωδιές (ειδικά αν συνδιαστεί με ανάλογο αφρόλουτρο) χωρίς να βαραίνουν ή να ερεθίζουν το δέρμα.Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα που μπόρεσα να εντοπίσω είναι η διάρκεια,δεν είναι τόση όση ενός αρώματος,και θέλει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανανέωση.Παρ'όλα αυτά,ακόμα κι αν περάσει ώρα χωρίς να το ανανεώσεις,αφήνει μια ιδέα στο δέρμα σου!

Εσείς χρησιμοποιείτε body splashes;Αν ναι ποιά ;




1 σχόλια:

Laura Sarri είπε...

Εχω δοκιμάσει κάτι παρόμοια body spray απο την Avon, τα 2 είναι με αρώματα φρούτων και άλλα 2 είναι πιο "ελαφριά" spray απο τα κλασσικά αποσμητικά body spray, απο 2 σειρές αρωμάτων! Είναι πραγματικά ιδανικά για το καλοκαίρι! :)

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...